Kérjük írja meg tapasztalatait, élményeit.

Köszönjük, hogy nálunk pihentek!

Hozzászólások  

 
0 #15 Kata 2018-01-12 13:11
Kedves Házigazdák!
Nagyon jó volt a zajos városi nyüzsgésből erre a nyugodt, békés helyre jönni, hogy kizökkenjünk a napi rohanásból. Az Őrség hangulata annyira magával ragadott minket, hogy feltűztük a kedvenceink listájára. Igazán otthonos ez a kis házikó! Örülünk, hogy erre esett a választásunk! Köszönettel: Kata és Gábor
Idézet
 
 
0 #14 Tomi 2018-01-02 15:45
Kedves Judit és Tamás!

Köszönjük, hogy újra eljöhettünk hozzátok! Ismét gyönyörű napokat töltöttünk itt, pihenéssel és kirándulással. Mesebeli házikó!
Idézet
 
 
0 #13 Pakusz Éva 2016-07-16 12:21
Rövid, 5 napos őrségi túránk során sok szálláshelyet, házikót, vendégházast láttunk, de megállapítottuk , hogy a legjobban döntöttünk a Vargánya mellett. Utolsó este a szomszéd telken egy őz család sétált át, két kisgidával. Hosszasan nézhettük egymást, mert megálltak, amíg bevárták a "papát", nagyon cukik voltak :-) Tüneményes táj, tüneményes házikó, amit látni kell! Szívből ajánljuk :-) Éva-Kata-Irén
Idézet
 
 
0 #12 Zsuzsi 2016-05-05 12:15
Izgatottan vártam az a három napot, amit az Országos Zöld Civil találkozón töltöttünk, az Őrségben. Izgalmas volt a szállásfoglalás is, mivel a legtöbb szálláshely már foglalt volt, félve hívtam a Vargányát, hogy szabad e arra az időre. Szerencsénk volt. :) Akkor még nem is sejtettük mennyire. A szállásadónk kedvessége már gyanús volt, hogy ez egy jó vétel lesz, a képek alapján is nagyon jónak tűnt a szállás, de értek már meglepetések. 
Ekkorára viszont nem is számítottam! :) Kizárólag 5*-ot érdemel. A berendezés, az elrendezés, az ágynemű (nekem fontos hogyan alszom idegen helyen, és itt ez is 5*-ot érdemel.) minden kényelmes és otthonos. Azonnal belaktuk a teret. A konyha tökéletes, az ágyak kényelmesek, az elosztás praktikus. Csodás 2 éjszakát töltöttünk ott a barátaimmal és bizonyára meg is fogjuk ismételni, mert erre a tájra nem elég 3 nap. :) Szívből ajánlom mindenkinek. 
Idézet
 
 
0 #11 tímea 2016-05-03 13:03
Az Őrség mindig a szívem csücske volt, most már ez a házikó is oda tartozik! Fantasztikus napokat töltöttünk a vendégházban, alig várom hogy visszamehessek! Ezt a szálláshelyet szívesen ajánlom ismerőseimnek is ;)
Idézet
 
 
0 #10 Reka 2016-02-12 19:32
Jo az oldal.Reka :D
Idézet
 
 
0 #9 Farkas Anett 2015-06-24 11:11
Június elején elém állt a párom és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem egy romantikus hétvégéhez Őrségben. Ki mondana erre nemet? Én nem, az biztos! Főleg három gyerek mellől elszabadulni és egy kicsit csak magunkban lenni, igazi kincs. Őrség egyébként is a szívünk csücske, ismerjük már, hiszen csak 70 km-re lakunk Őriszentpétertő l. Nem kérdeztem, nem faggattam, hogy hova megyünk, vártam a meglepetést. Reggel elindultunk, akkor adta a kezembe a Vargánya Vendégház prospektusát. Rögtön imádtam a helyet és alig vártam, hogy odaérjünk. A meglepetés nem maradt el, igazi kis mézeskalács házikó! Mint a mesében; fák ölelésében, rendezett területen áll egy kicsi tornácos házikó, fa zsalus ablakokkal. A nyári szél lengeti a körtefán lógó hintát, a fa hűs árnyékában kispad, tűzrakó hely. A telek végében egy kis fából készült tároló, melynek felső gerendáján lóg egy bogrács, falán régi eszközök, fűzkosár, aprított tűzifa. A tornácon muskátli, levendula virágzik, régi, zománcos vödör az ajtóban, csizmalehúzó a bejárat előtt. Szerelem az első látásra! A zárban fordul a kulcs, kinyílik a házikó ajtaja. Rusztikus belső tér, fa gerendákkal, búbos kemencével, hímzett fali terítőkkel - melyeket dédi mamánál láttam utoljára -, régi bútorokkal, gyerekjátszó sarokkal, felszerelt konyhával. Az asztalon frissen szedett réti virágok egy vázában, a komódon rengeteg információs anyag a környékről.A fürdőszobában sarokkád, két személyes. Hatalmas ablak, a kádból lehet látni, hogy fújja a szél a fák ágait, a végtelen csendet csak a madarak éneke töri meg. Valami fantasztikus!
Az emeleten egy hatalmas ágy, fentről ismét más képét mutatja a házikó. Egyedülálló, páratlan élményhez jut az, aki ellátogat ide! Persze, ha vevő erre. Sokszor, sok helyen halljuk, hogy az egyediség és a különleges egyre jobban felértékelődik. Mégis ha egy wellness hétvégre gondolunk, akkor azt a nagy többség nem így képzeli el. Ekkor egy hotel jut eszünkbe, egyforma, sablonos szobáival, medencével, szaunával, hosszú, rogyásig rakott büféasztallal, ahol mi csak egy vagyunk a többi között. Tolakodás, foglalt nyugágyak, teli medencék. A különleges, egyedi élmény itt elmarad, mondom ezt közel 5 év, vidéki 4 csillagos szállodában töltött munkatapasztala t alapján.
Mi az az egyediség, amit mi kaptunk? Maga a környezet, maga a ház és maga a pillanat! A tornácos reggeli, a grillezés a kertben, a körtefa alatti pihenés egy pokrócon, egy rövid alvás a napozószékben, egymással töltött idő, a többit meg inkább megtartjuk magunknak! Bizton állíthatom, hogy visszatérünk még ide, de már gyerekekkel, mert ezt a csodát nekik is látniuk kell!
Idézet
 
 
+1 #8 Fejéregyházi Attila 2015-06-08 20:07
Egy romantikus hétvégére érkeztünk, kimerülve az egész évi hajtás után. A vendégházról látott képek mellett megragadott minket vendéglátónk, Judit kedvessége és segítőkészsége. Belépve a házba, rácsodálkoztunk a ház atmoszférájára és rögtön otthon éreztük magunkat. Olyannyira, hogy alig várjuk, újra jöhessünk augusztusban. A hely csodálatos, gyönyörű időnk volt...a helyben készített tökmagolaj íze pedig felejthetetlen. Aki csak tud, javasoljuk, pattanjon biciklire, a közelben van kölcsönző...és meg se álljon Szalafőig, ahol egy jó kis dödölle és fröccs kíséretében ki tudja pihenni a 7 km-es utat és még Szlovéniába is könnyedén át tud tekerni.  :-) Örültünk, hogy itt lehettünk. Jövünk még. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!! Fejéregyházi Attila
Idézet
 
 
0 #7 Godáné Kriskó Hajnal 2015-06-05 19:09
A legjobb szállás, ahol megfordultunk a Vargánya, pedig jártunk már sok szép helyen! Olyan harmónia, nyugalom és szeretet árad belőle, ami az otthonoknál is nagyon ritka dolog, szállás esetében pedig egészen kivételes. Érződik, hogy "szerelemből" készült, pont úgy, mint mikor valaki otthon készít magának és szeretteinek! A Vargánya minden vendéget úgy fogad, mint egy családtagot, egy hely, ahova jó "haza térni"! Emellett rendkívül igényes és tiszta, a környezet gyönyörű, az Őrség egy csoda! Biztos, hogy még visszatérünk! Köszönjük a kedves vendéglátást!
Idézet
 
 
0 #6 Kutas Kriszta 2015-04-14 12:00
A Vargánya az egyik legjobb dolog az egész Őrségben, bármikor visszamegyek, biztos, hogy újra itt laknék. Sőt, ha tehettem volna, hazareptetem az egész házat Budapestre, és most is abban laknék! :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés