Bejelentkezés / Kijelentkezés:


Csak előre bejelentkezett vendégeket tudunk a vendégházban fogadni! A vendégházat minimum két éjszakára adjuk ki! Hétvégét péntek-szombat éjszakára, hosszúhétvégét annak összes napjára.

A bérleti díj a teljes házra vonatkozik.
A szállást az érkezés napján 16:00-tól lehet elfoglalni. Érkezéskor kérjük, töltse ki a bejelentkezőlapot. Az utolsó lefoglalt éjszaka után délelőtt 12.00-ig kell kiköltözni. Amennyiben 12 óráig a vendég nem jelentkezik ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.


Fizetés:

Foglalásukat - e-mailben történt egyeztetést követően, - a szállásdíj 50 százalékának megfizetése után tudjuk véglegesíteni. A foglalót banki átutalással fizethetik meg.

Foglalótt nem áll módunkban visszafizetni!


A szállásdíj fennmaradó részét és az idegenforgalmi adót a megérkezéskor a bejelentkezőlap kitöltése után a szálláshelyen kell megfizetni. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.


Parkolás:
A kialakított parkolóban, maximum 3 autó számára. A vendégház udvarára autóval behajtani tilos!
Bár a vendégház magánterület, felhívjuk figyelmét a ház és az autó mindenkori bezárására. A vendéglátó nem vállal semmilyen felelősséget az értékek elvesztése vagy lopás esetén.


Dohányzás:
A Vendégházban dohányozni tilos! Csak az erre kijelölt helyen szabad. Tisztelettel megkérjük dohányzó vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.


Tűzrakás, bográcsozás:
Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve, valamint a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával lehet. A tűzrakás után kérjük a vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. A vendégházban porral oltó berendezés is található!
A kemencébe begyújtani TILOS, amennyiben az időjárás indokolja, a vendéglátó gondoskodik a kemence begyújtásáról!

Fűtés

Fűtési szezonban egyszeri 4000 Ft-ot kérünk a ház  előzetes felfűtéséért,a további fűtéshez a tűzifát felfűrészelt állapotban biztosítjuk. A házban részletes tájékoztató található a kemence használatáról.


Takarítás:
A vendégek a vendégházat tisztán kapják meg és ottlétük alatt maguk ügyelnek a tisztaságra. Megkérjük vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a vendégházban váltócipőt használjanak, illetve a galériára cipővel ne menjenek fel!

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!
Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni.
Az ház berendezési tárgyait a házból kivinni tilos! A komód felső fiókjában találnak plédeket, ha hűvös az idő, azokat ki szabad vinni a teraszra/udvarra.

Az érkezéskor és induláskor a vendégházat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!

 

Látnivalók:

Őriszentpéter ideális bázis túrázáshoz és a környék megismeréséhez. Nézzen körül ajánlónk segítségével:
Őrség
Őriszentpéter 
Pityerszer
Velemér
Vend vidék
Lenti 
Vadása tó
Magyarföld
Körmend 
Zalaegerszeg 
Hársas tó,  Máriaújfalu  Az 1980-as évek végén a Hársas-patak felduzzasztásával létrehozott Hársas- tó az Őrségi Nemzeti Park része.
Egy erdőkkel ölelt völgyben fekszik, kedvelt kiránduló- és horgászhely.
A közigazgatásilag Szentgotthárdhoz tartozó Máriaújfalut  Farkasfa irányába elhagyva jobbra találjuk a hosszúkás tavat.
Mindkét végén parkoló van kialakítva, a tóparton futó köves úton gyalogosan lehet közlekedni. A tó körülsétálható, az ösvény közel 2100 méter hosszú.
A gyermekeket játszótér várja.


Hasznos információk:

Élelmiszerboltok: a központban két nagyobb (COOP, FEZO) bolt és két zöldséges is található.

Termelői piac:  minden szombaton a református templom alatti szabad területen.

Játszótér: ugyanitt

Őriszentpéteren orvosi és gyermekorvosi rendelő, valamint mentőállomás 06-94 428-263  és gyógyszertár működik.

Éttermek:

Hársfa Fogadó
Pajta Étterem (Templomszer 7.)
Pizzéria (Zalaparti Betérő,Kovácsszer 2.)
Centrum Étterem (Városszer 17.)

Teleház (Városszer 116.)
tel.: 06-94-548-038/548-039

Posta (Városszer 106.)
Telefon:94/428-013
Nyitva tartás:H-P 8.00-16.00


OTP automata az Önkormányzat bejáratánál


Benzinkút: Bajánsenye felé elhagyva a falut


Őrségi Nemzeti Park
Siskaszer 26/a, tel.: (94)548-034

tökmag-, dió-, mák-, szőlőmag olajok: Batha porta

méz: Pfeiffer-család, Keserűszer